Η Μονάδα μας επελέγη ως Κέντρο Αριστείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Αλλεργιολογίας (WAO) για την περίοδο 2023-2025

9 Μάρτιος 2023 0
-χωρίς-τίτλο-11.png

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Μονάδα Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», έχει επιλεγεί ως Κέντρο Αριστείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Αλλεργιολογίας (WAO) για την περίοδο 2023-2025!

Ο σκοπός των Κέντρων Αριστείας WAO είναι να εντείνουν και να επιταχύνουν την διεπιστημονική και κλινική καινοτομία, την εκπαίδευση και την προώθηση της υπεράσπισης των σχετικών με τις αλλεργίες θεμάτων παγκοσμίως.

Μέσω της συμμετοχής στο παγκόσμιο δίκτυο των Κέντρων Αριστείας WAO η Μονάδα μας θα έχει πολλαπλά οφέλη. Ενδεικτικά να αναφέρουμε την πρόσβαση σε επιστημονική υποστήριξη για την ανάπτυξη και τη διάδοση παγκόσμιων εκπαιδευτικών πόρων, τις ευκαιρίες συνεργασίας μέσω διαλέξεων και ερευνητικών υποτροφιών με άλλα Κέντρα Αριστείας για περαιτέρω εκπαίδευση και έρευνα και την συνεργασία σε προγράμματα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Ιατρών του WAO.

Μείνετε συντονισμένοι/ες για τη δράση μας εντός του Δικτύου!

Σχετικά με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αλλεργιολογίας

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αλλεργιολογίας (WAO) είναι μια διεθνής συνομοσπονδία της οποίας τα μέλη είναι 109 εθνικές και περιφερειακές Εταιρείες Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας από όλο τον κόσμο. Συνεργαζόμενος με τις οργανώσεις-μέλη του, ο WAO παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα, συμπόσια και διαλέξεις σε σχεδόν 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Logo_f

Τηλ για το ραντεβού σας: 213 200 9160
Καθημερινά 08:00 - 15:00

Παγκόσμια Εβδομάδα Αλλεργίας 2023

Μονάδα Αλλεργιολογίας & Κλινικής Ανοσολογίας 2021. All rights reserved.