Αύγουστος

5 Σεπτέμβριος 2023 0
363323080_1012187226742829_3003391122072327557_n.jpg
Στην Ελλάδα, η συχνότερη αλλεργία στα φρούτα οφείλεται σε μια πρωτεΐνη που βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στη φλούδα φρέσκων φρούτων . Πολλά παιδιά, μετά από τον κατάλληλο έλεγχο, μπορούν να καταναλώσουν ξεφλουδισμένα και μαγειρεμένα φρούτα χωρίς πρόβλημα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Logo_f

Τηλ για το ραντεβού σας: 213 200 9160
Καθημερινά 08:00 - 15:00

Παγκόσμια Εβδομάδα Αλλεργίας 2023

Μονάδα Αλλεργιολογίας & Κλινικής Ανοσολογίας 2021. All rights reserved.