Η Larisa Kuzmenco έχει λάβει Πτυχίο, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ και το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών (ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.), με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής από το Κρατικό Ιατρικό Πανεπιστήμιο Μπασκιριάς της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Έχει κάνει Ενδονοσοκομειακή πρακτική στο Κρατικό νοσοκομείο Γκ.Κουβατοφ της Ρωσικής Δημοκρατίας στην πόλη Ούφα για την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής και της αλλεργιολογίας – ανοσολογίας. Επισης, έχει αποκτήσει επιπρόσθετη εξειδίκευση στην αλλεργιολογια-ανοσολογία λόγω της Μεταπτυχιακής εκπαίδευσης της στη Ρωσική Ιατρική Ακαδημία του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας στη Μόσχα.


Μετά την πανεπιστημιακή εκπαίδευση και την απόκτηση της ειδικότητάς της εργάστηκε αρκετά χρόνια στην Δημοτική Πολυκλινική στην πόλη Ούφα στην Ρωσία ως ιατρός αλλεργιολογος – ανοσολογος. Τα τελευταία 8 χρόνια διαμένει στην Κύπρο όπου και έκανε μαθήματα Ελληνικών για Ξενόγλωσσους στο Κρατικό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης περνώντας με επιτυχία τις εξετάσεις του 5ου επιπέδου.

Στην συνέχεια πήγε στην Αθήνα όπου πέρασς με επιτυχία τις εξετάσεις χειρουργικής και Παθολογίας και αναγνωρίστηκε το δίπλωμα ιατρικής που αποκόμισε από το Πανεπιστήμιο της Ρωσίας,

Η Λαρίσα είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου ενώ έχει αποκτήσει την άδεια ιατρικού επαγγέλματος από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Επιπροσθέτως, αναγνωρίστηκαν τα χρόνια ειδίκευσης της από το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδος. Μετά από έναν χρόνο ειδίκευσης στην Παιδιατρική κλινική στο Νοσοκομείο Παίδων Π&Α Κυριακου θα δώσει εξετάσεις στην αλλεργιολογία για να αποκτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο ειδικότητας αλλεργιολογίας.


Logo_f

Τηλ για το ραντεβού σας: 213 200 9160
Καθημερινά 08:00 - 15:00

Παγκόσμια Εβδομάδα Αλλεργίας 2023

Μονάδα Αλλεργιολογίας & Κλινικής Ανοσολογίας 2021. All rights reserved.