Ειρήνη Στεργίου

Ειρήνη Στεργίου

H Ειρήνη Στεργίου γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του 1985. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επισκεπτών Υγείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθηνών, απ΄ όπου απεφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς».  Είναι κάτοχος του European Computer Driving Licence [Ε.C.D.L Ελλάς Α.Ε. (1.2.2006)] και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Επισκεπτών και Επισκεπτριών Υγείας.

Από το 2005 μέχρι το 2007 εργάστηκε στην Γραμματειακή Υποστήριξη και μετέπειτα και ως Υπεύθυνη Λογιστηρίου στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό “Δράκος Φροντιστήρια Μ.Ε. & Πληροφορικής” ενώ παράλληλα παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα στα Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (ΤΕΕ) για τις ανάγκες του μαθήματος: “Στοιχεία Νοσολογίας – Πρόληψη / Τομέας Υγείας και Πρόνοιας “.

Στις αρχές του 2007 είχε εθελοντική συμμετοχή στο Πρόγραμμα “Άύξησης και Ανάπτυξης» του Νοσοκομείου Παίδων «Π&Α Κυριακού» σε συνεργασία με το νοσοκομείο και τη Νομαρχία Δυτικής Αττικής. Από το 2007 έως και σήμερα εργάζεται στη Μονάδα Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας της Β΄ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων ‘Π&Α Κυριακού’, αναλαμβάνοντας μια σειρά από αρμοδιότητες που αφορούν στην οργάνωση του συνόλου των εργασιών της Μονάδας.

Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ