Σμαράγδα Βίδου

Σμαράγδα Βίδου

Η Σμαράγδα Βίδου γεννήθηκε στην Τήνο το 1990. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Πειραία στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων με κατεύθυνση στα “Συστηματα Επικοινωνιών και Δικτύων”.

Από το 2008-2010 εργαζόταν σε κατάστημα λιανικής ως υπεύθυνη ταμείου. Το 2012 εργάστηκε στο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης “success” παραδίδοντας μαθήματα πληροφορικής και μαθηματικών ενώ παράλληλα παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου. Από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι και το Φεβρουάριο του 2014, μέσω προγράμματος του Οαέδ, εργάστηκε σε εταιρεία της Αθήνας ως Junior Web Developer, δημιουργώντας ιστοσελίδες και βάσεις δεδομένων. Το 2014 εργάστηκε επίσης στην Παναγία της Τήνου παρέχοντας πρώτες βοήθειες στους προσκυνητές.
Το 2013 ξεκίνησε ως εξωτερικός συνεργάτης σε εταιρεία της Τήνου ως Web Developer όπου έχει αναλάβει το κομμάτι συντήρησης, ανανέωσης και δημιουργίας ιστοσελίδων.

Από τον Iανουάριο του 2015 έως και σήμερα εργάζεται στην Μονάδα Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων ‘Π&Α Κυριακού’ ως υπεύθυνη διαδικτυακών εφαρμογών ενώ παράλληλα έχει αναλάβει αρμοδιότητες που αφορούν την οργάνωση της Μονάδας.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ