Νεα

17η Μετεκπαιδευτική Διημερίδα – “Το Αλλεργικό Παιδί στην Κλινική Πράξη”

Το ‘Αλλεργικό Παιδί στην Κλινική Πράξη’ είναι για μία ακόμη χρονιά ένα εκπαιδευτικό γεγονός ώριμο και ανανεωτικό ταυτόχρονα. Η έντονη ερευνητική δραστηριότητα στην Αλλεργιολογία φέρνει διαρκώς στην επιφάνεια νέες γνώσεις, τεχνικές και προσεγγίσεις που μεταφράζονται γρήγορα σε καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών υγείας.

Στη φετινή διημερίδα, που θα γίνει ξανά στο Πολεμικό Μουσείο, αυτή τη χρονιά το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου (13-14/2/2016) η πληροφορία είναι πληρως προσαρμοσμένη στην καθημερινότητα της Παιδιατρικής πράξης, με στόχο τόσο να αποκαλύψει νέα εργαλεία όσο και να προσθέσει τις απαραίτητες πληροφορίες για τη βέλτιστη χρήση των υφισταμένων τεχνικών και μεθόδων.

Ανάμεσα στα νέα δεδομένα, ξεχωρίζουν οι ριζοσπαστικές αλλαγές στη προσέγγιση της εισαγωγής νέων τροφών αλλά και στις δυνατότητες παρέμβασης και θεραπείας της τροφικής αλλεργίας, αλλά και η αναθεώρηση της οπτικής με την οποία αντιλαμβανόμαστε την ‘αλλεργική πορεία’.

Η τεχνολογία είναι πια δίπλα μας με καινοτομίες σε φάρμακα, συσκευές, προϊόντα κ.ά. που μπορεί συχνά να αποτελούν μικρά βήματα στο επιστημονικό στερέωμα, έχουν όμως μεγάλη επίδραση στο επίπεδο των υπηρεσιών μας και την ποιότητα ζωής των ασθενών μας.

Ελπίζουμε ότι και η φετινή διημερίδα θα είναι απολαυστική, ανανεώνοντας γνώσεις και δεξιότητες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας www.allergiko-paidi.gr